تاریخ سازی کیانی و درخشش سانداکاران

به گزارش عینکی متفکر، تیم ملی ووشو که یکی از امیدهای مدال آوری کاروان ایران در بازی های آسیایی 2018 جاکارتا بود، با درخشش ملی پوشانش توانست وعده های رئیس فدراسیون را برآورده کرده و در بخش بانوان نیز تاریخ سازی کند.

تاریخ سازی کیانی و درخشش سانداکاران

به گزارش عینکی متفکر، هجدهمین دوره بازی های آسیایی 2018 جاکارتا به میزبانی جاکارتای اندونزی پیگیری شد که تیم ملی ووشوی ایران نیز به عنوان یکی از امیدهای مدال آوری کاروان ایران، راهی این مساباژقات شد و با عملکرد قابل قبول خود انتظارات را برآورده کرد.

اینکه تیم ملی ووشوی ایران در بخش ساندای مردان و تا حدودی در بخش ساندای بانوان عملکرد خوبی داشت برای هیچکس قابل انکار نیست، اما مسئله ای که وجود دارد ضعف در بخش تالوی مسابقات ووشو است. درست است که زهرا کیانی توانست با کسب مدال نقره در بخش تالوی بانوان تاریخ ساز شود اما جای تالوکاران تیم مردان ایران در این رقابت ها خالی بود که دستشان از مدال های پرشمار این مسابقات خالی ماند.

فدراسیون ووشو با توجه به عملکرد رو به رشدی که در این سال ها داشته، با برنامه بودنش را برای همه اهالی ورزش نشان داده است و طبق گفته های مهدی علی نژاد برای بخش تالو نیز برنامه ریزی هایی اجرا شده است. با این وجود باید دید در سال های آینده تالوی پسران ایران نیز می تواند به سطح بالاتری برسد تا یکی دیگر از نقطه های روشن برای فدراسیون ووشو باشد یا نه!

نایب قهرمانی در بین تیم های ایران

تیم ملی ووشوی ایران با 6 سانداکار(دو کننده بانوان و چهار کننده مردان) و 3 تالوکار در بخش بانوان، راهی بازی های آسیایی 2018 جاکارتا شده بود که با کسب 2 مدال طلا و 4 نقره، در بین تیم های ایران از نظر مرغوبیت مدال بعد از تیم ملی کشتی(فرنگی و آزاد) در جایگاه دوم قرار گرفت.

وعده ای که عملی شد

مهدی علی نژاد رئیس فدراسیون ووشو، پیش از اعزام تیم ملی به بازی های آسیایی 2018 به دلیل تغییر در اوزان مسابقات ساندا، تکرار نتایج اینچئون را بهترین عملکرد برای کنندگان ووشو پیش بینی می کرد. در این مسابقات کنندگان ایران توانستند عملکردی بهتری از اینچئون داشته و وعده های این فدراسیون را بر خلاف برخی از فدراسیون های دیگر مثل دوچرخه سواری، برآورده کنند.

تاریخ سازی کیانی در تالوی بانوان

در دومین روز رقابت های تالوی بازی های آسیایی 2018 جاکارتا پس از حذف دو کننده تیم بانوان ایران، زهرا کیانی نخستین مدال(نقره) تالوکاران بانوان ایران در تاریخ بازی های آسیایی را کسب کرد.

او در مجموع دو فرم جین شو و چیانگ شو با امتیاز 19.41 در رده دوم قرار گرفت و مدال نقره ارزشمند هجدهمین دوره بازی ها را به گردن آویخت. کننده چین در مجموع با امتیاز 19.49 به مدال طلا رسید و تالوکار ویتنامی با 19.40 بر سکوی سوم ایستاد.

هت تریک محمدسیفی و درخشش آهنگریان

سانداکار وزن 70- کیلوگرم ایران در این مسابقات، در سومین حضور پیاپی خود در بازی های آسیایی (2010- گوآنگ ژو، 2014- اینچئون و 2018- جاکارتا) سومین طلای این رویداد را ازآن خود کرد تا پرافتخارترین ووشوکار ایران در تاریخ این مسابقات شود.

اما درخشش سانداکاران در هجدهمین دوره بازی های آسیایی با پیروزیت سیفی به پایان نرسید و عرفان آهنگریان سانداکار 21 ساله ایران نیز با قهرمانی در وزن 60- کیلوگرم، به عنوان جوان ترین سانداکار طلایی ایران در بازی های آسیایی شناخته شد.

به این ترتیب می توان گفت تنها ورزشکاری که یک طلا بیشتر از محمدسیفی در بازی های آسیایی دارد، احسان حدادی ملی پوش پرتاب دیسک ایران است که توانست چهارمین مدال طلای خود را با قهرمانی در جاکارتا کسب کند.

ناکامی خواهران منصوریان

دو سانداکار تیم بانوان ایران الهه و شهربانو منصوریان بودند که برخلاف انتظاراتی که از آن ها می رفت، عملکرد نسبتا ضعیفی در مبارزات فینال داشتند و هر دو فینال مقابل حریفان چینی را واگذار کرده و به مدال نقره بسنده کردند.

الهه منصوریان برای سومین بار و شهربانو منصوریان برای دومین بار میدان بازی های آسیایی را تجربه می کردند و با توجه به اردوها و تمریناتی که در چین داشتند، انتظار یک مدال طلا از آن ها عاقلانه بود که اینطور نشد.

مدال آوری زهرا کیانی قطعا ارزش بسیار بالایی دارد اما، در مجموع می توان سانداکاران ایران را یکی از پیروز ترین تیم ها در جاکارتا دانست. مسلما ووشو می تواند در بخش تالو نیز مدال آور باشد چرا که در سال های گذشته، ساندای ایران هم شرایط شبیه به تالوی فعلی داشت اما با برنامه ریزی های بلند مدت فدراسیون در حال حاضر به یکی از قدرت های جهان تبدیل شده است. امید می رود فدراسیون ووشو برنامه هایی برای این موضوع تدوین کرده و رشد چند سال اخیرش را بیش از پیش کند. ترکیب و مدال آوران تیم ملی ووشو در بازی های آسیایی به قرار زیر بود:

ساندای مردان

1) وزن 70- کیلوگرم، محسن محمدسیفی (مدال طلا)

2) وزن 60- کیلوگرم، عرفان آهنگریان (مدال طلا)

3) وزن 65- کیلوگرم، فرود ظفری (مدال نقره)

4) وزن 56- کیلوگم، رضا سبحانی (حذف شد)

ساندای بانوان

1) وزن 60- کیلوگرم، شهربانو منصوریان (مدال نقره)

2) وزن 52- کیلوگرم، الهه منصوریان (مدال نقره)

تالوی بانوان

1) زهرا کیانی (مدال نقره)

2) هانیه رجبی (حذف شد)

3) فاطمه حیدری (حذف شد)

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "تاریخ سازی کیانی و درخشش سانداکاران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاریخ سازی کیانی و درخشش سانداکاران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید