طرز تهیه قایق اسفناج و خامه ترش

به گزارش عینکی متفکر، همه می دانیم که ظاهر غذا و تزیین خاص آن چقدر در اشتهای ما موثر خواهد بود. وجود پیش غذا های سبک، خوشمزه و سالم در سفره ما نه تنها به آن رنگ و لعاب می بخشد بلکه تا آماده شدن غذای اصلی، ما را سیر نگه می دارد. امروز طرز تهیه یک پیش غذا با اسفناج را برای شما در نظر گرفته ایم. وجود اسفناج در این غذا باعث مقوی تر آن می گردد چرا که همه ما از خواص اسفناج آگاهیم. علاوه بر آن این پیش غذا با شکل ظاهری و تزیین اشتهابرانگیزش قطعا مهمان هایتان را غافلگیر می نماید.

طرز تهیه قایق اسفناج و خامه ترش
  • مواد لازم برای تهیه قایق اسفناج و خامه ترش

نان باگت کوچک چهار عدد

اسفناج خرد شده 500 گرم

سیر خرد شده یک حبه

پنیر خامه ای 100 گرم

خامه ترش کاله خرید آنلاین 300 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

اوریگانو نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ سه عدد

پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم

  • طرز تهیه قایق اسفناج و خامه ترش

مرحله اول

فر را با حرارت 180 درجه روشن کنید و صبر کنید تا گرم گردد.

مرحله دوم

روی نان های باگت را برش بزنید و داخل شان را خالی کنید.

نان ها را داخل سینی بچینید و روی آن ها را با استفاده از برس مخصوص مقداری روغن زیتون بمالید و آماده کنار بگذارید.

مرحله سوم

در این مدت در تابه ای سیر و اسفناج را تفت دهید تا آب اسفناج کشیده گردد. پنیر خامه ای و خامه ترش کاله را اضافه کنید و صبر کنید تا یکدست گردد سپس از روی حرارت بردارید.

در صورت لزوم آن را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید و بعد صبر کنید تا کمی خنک گردد.

مرحله چهارم

در ظرفی تخم مرغ ها را بزنید تا بکدست شوند سپس به تدریج به تخم مرغ همزده اضافه و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

داخل نان ها را با مقداری از مخلوط اسفناج روی آنها بریزید و روی آن مقداری پنیر پیتزا بپاشید و حدود 25 تا 30 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و مواد میانی بپزند سپس سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه قایق اسفناج و خامه ترش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قایق اسفناج و خامه ترش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید